Hondenpoep overlast of
poep op de stoep?

Er worden regelmatig door gemeentes anti hondenpoep campagnes gevoerd.
Door middel van anti hondenpoep posters, voorlichting aan schoolkinderen of borden wordt het probleem door de gemeentes aangekaart.
Maar ook buurtbewoners nemen hierin vaak het voortouw. Door inwoners van gemeentes wordt vaak het initiatief genomen voor anti hondenpoep acties bijvoorbeeld in de vorm van een wedstrijd voor kinderen wie de mooiste tekening maakt voor een anti hondenpoep poster. Of groepen kinderen die met zelfgemaakte anti hondenpoep flyers hondeneigenaren op straat aanspreken. Tenslotte zijn kinderen het vaakst de dupe omdat zij vaker met hondenpoep geconfronteerd worden bij het spelen in speeltuinen, parken of plantsoenen. Zij zijn het meest gebaat bij een anti hondenpoep campagne.

Iedereen is toch anti hondenpoep?

Na afgenomen enquêtes bij inwoners van gemeentes blijkt elke keer weer dat hondenpoep op straat een van de grootste ergernissen is. Ondanks het beleid, regelgeving en anti hondenpoep campagnes van de gemeente blijft het een probleem.
Het is voor burgers ontzettend vervelend om in de hondenpoep te stappen als je op een plek loopt waar je verwacht dat het schoon is. Behalve dat het bijzonder vies is, is het ook erg moeilijk om hondenpoep van uw schoenen te verwijderen. Daarbij loopt u het uw huis in of neemt het mee in de auto en geeft de geur erg veel overlast. Door deze overlast dringen veel burgers aan op een streng anti hondenpoep beleid.

Wil jij geen overlast meer van hondenpoep?

Koop direct de POEPopdeSTOEP stickers!

10 Stickers (Verboden)

13,95

Category:

5 Stickers (Verboden)

8,50

Category:

3 Stickers (Verboden)

6,50

Category:

Al meer dan 3.200 verkocht!

Verantwoordelijkheid ligt bij hondenbezitter.

Het feit dat veel buurtbewoners hondenpoep overlast ervaren en dat er anti hondenpoep campagnes gevoerd worden heeft kunnen de honden zelf niet aangekeken worden op hun poepgedrag. De verantwoordelijkheid van het poepgedrag van de hond ligt volledig bij de eigenaar van de hond. Deze heeft een opruimplicht en dient de hond op de daarvoor bestemde plekken uit te laten. Als zij zich hieraan zouden houden zijn er geen anti hondenpoep campagnes nodig. Uiteindelijk ligt de oorzaak van de overlast bij de mentaliteit van de hondenbezitters.

Uw eigen anti hondenpoep campagne.

U kunt zelf door middel van anti hondenpoep stickers, anti hondenpoep borden of zelfs een grappig anti hondenpoep beeldje in uw voortuin kenbaar maken dat u protesteert tegen hondenpoep op straat. En al helemaal bij u voor de deur of in uw voortuin. Of u laat uw kind een mooie anti hondenpoep poster maken en plakt het op uw raam. Zo werkt u indirect mee aan een schone straat!
Bij ons kunt u terecht voor duidelijke en handige anti hondenpoep stickers.