Hondenpoep overlast of
poep op de stoep?

Hondenborden of stickers worden voor verschillenden doeleinden ingezet. Enkele voorbeelden zijn; Hondenborden worden gebruikt om aan te geven of honden wel of niet zijn toegestaan in een openbare ruimte zoals een kantoorgebouw, winkelcentrum of vliegveld. Ook worden de hondenborden of stickers in vervoersmiddelen gebruikt om aan te geven of ze wel of niet zijn toegestaan of indien het wel mag ze aangelijnd moeten zijn. Hondenborden worden geplaatst in een park of in een bos om aan te geven dat de viervoeters aangelijnd moeten zijn of dat de hond juist los mag lopen. Maar de hondenborden worden ook gebruikt op plekken waar de hond juist wel zijn behoefte mag doen in een park. Veel bedrijven maar ook woonhuizen plaatsen hondenborden of stickers met de tekst “Hier waak ik” om inbrekers af te schrikken of om bezoekers en passanten te waarschuwen dat er een waakhond op het terrein loopt.

De boodschap op hondenborden en onze stickers is internationaal.

De boodschap op hondenborden of stickers die door burgers worden geplaatst zijn niet wettelijk van kracht. Echter, door het plaatsen van hondenborden of stickers communiceert u wel een duidelijke boodschap naar hondenbezitters. Uw boodschap door middel van hondenborden of onze stickers is internationaal. Indien u een huis in het buitenland bezit en daar veel overlast van hondenpoep ervaart kunt u op uw terrein hondenborden of stickers plaatsen. In welke land dan ook, de boodschap zal duidelijk zijn. Wij hebben overigens al vele malen onze stickers opgestuurd naar klanten in o.a. België, Duitsland, Spanje, Albanie en zelfs Zuid-Afrika.

Wil jij geen overlast meer van hondenpoep?

Koop direct de POEPopdeSTOEP stickers!

10 Stickers (Verboden)

13,95

Category:

5 Stickers (Verboden)

8,50

Category:

3 Stickers (Verboden)

6,50

Category:

Al meer dan 3.200 verkocht!

Onze stickers zijn een 24-uurs communicatiemiddel!

Fijne bijkomstigheid van het plaatsen van hondenborden / stickers is dat je 24 uur per dag communiceert. Dag en nacht brengt u uw boodschap duidelijk over. Deze kleefbare hondenborden zorgen er ook voor dat u eventuele vervelende gesprekken met uw buren niet hoeft aan te gaan. Tenslotte zit niet iedereen te wachten op een dergelijk gesprek. Het plaatsen van de hondenborden of stickers mag echter alleen op uw eigen terrein. Indien u overlast ervaart in uw nabije omgeving maar dit is gemeentegrond dan kunt u een melding van overlast maken bij het meldpunt van uw gemeente. De kans is groot dat de gemeente dan zelf hondenborden zal plaatsen om de overlast tegen te gaan. Voor uw eigen terrein zijn de stickers van Poepopdestoep ideaal om uw stoep en voortuin in de nabij toekomst poep vrij te houden. De stickers zijn makkelijk ergens op te plakken en te verwijderen. Hondenborden zullen ergens opgehangen of geplaatst moeten worden wat gaten in de muur zal veroorzaken. Daarbij zijn hondenborden erg aanwezig en zijn de stickers van Poepopdestoep juist discreet. Ze blijven makkelijk zitten op; vuilnisbakken, containers, garagedeuren, schuttingen, palen, aanhangers, caravans, etc.