Hondenpoep overlast of
poep op de stoep?

Hondenbordjes of hondenstickers zijn ideaal om te gebruiken om te communiceren over je viervoeter. Je kunt deze bij je voordeur plaatsen of op het hek in de tuin. Door middel van de hondenbordjes waarschuw je bijvoorbeeld bezoekers dat je hond losloopt of dat hij heel erg blaft. Niet iedereen is dol op honden dus dan is een waarschuwing vooraf wel fijn. Maar je kunt de hondenbordjes ook gebruiken om inbrekers af te schrikken. Inbrekers zullen niet zo snel ongeoorloofd hun toegang tot een woning of gebouw verschaffen als er een waakhond in de rondte loopt. Daarnaast worden stickers en hondenbordjes veel en vaak ingezet om overlast van hondenpoep tegen te gaan. Helaas ervaren inwoners van gemeentes nog steeds veel hinder van hondenpoep op straat of hun nabije omgeving. Via de stickers en hondenbordjes geeft u duidelijk aan dat u last heeft van de hondenpoep en daar kunnen hondeneigenaren dan rekening mee houden. Uiteraard kunt u de hondenbezitter zelf aanspreken maar dan moet u zeker weten dat het de juiste hond betreft die altijd voor uw deur of in uw voortuin zijn behoefte doet. Echter, via de boodschap van de stickers en hondenbordjes hoeft u de persoon in kwestie niet aan te spreken maar communiceert u zonder daar zelf bij te zijn.

Wil jij geen overlast meer van hondenpoep?

Koop direct de POEPopdeSTOEP stickers!

10 Stickers (Verboden)

13,95

Category:

5 Stickers (Verboden)

8,50

Category:

3 Stickers (Verboden)

6,50

Category:

Al meer dan 3.200 verkocht!

Hondenbordjes versus hondenstickers

De stickers van www.poepopdestoep.nl zijn heel erg makkelijk in gebruik. U kunt ze overal op plakken en ook makkelijk weer verwijderen als ze niet meer nodig zijn. Daarbij communiceren de stickers een duidelijke, heldere boodschap die voor iedereen te begrijpen is. De stickers is niet hinderlijk aanwezig. Hondenbordjes zullen ergens tegenaan bevestigd moeten worden. De kans bestaat dat u een gaatje moet boren voordat u het hondenbordje kan ophangen.

Hondenbordjes van de gemeente kun je beter niet negeren!

Door de aanhoudende hondenpoepoverlast blijkt dat de hondenbordjes veel genegeerd worden. Uiteraard zijn de honden bordjes van de gemeente dwingend en dienen de hondenbezitters zich aan deze regels te houden En omdat het best moeilijk is te controleren is welke hondeneigenaren zich niet aan de regels houden zijn er al in verschillende gemeentes onderzoeken gestart naar de mogelijkheden om door middel van DNA via de hondenpoep erachter te komen wie de hondeneigenaren zijn. Indien de gemeentes zo te werk zouden gaan is de hondenbordjes negeren dan zeker niet meer verstandig zijn aangezien de gemeente er toch wel achter komt welke hondeneigenaar de poep van zijn hond niet opruimt. Met een flinke boete tot gevolg.